Panasonic Energy
Tepelné čerpadlá Panasonic pre Vás

Nové diaľkové ovládanie - nové funkcie

aquarea dialkove ovladanie

Pre rok 2014 Panasonic predstavil nový diaľkový ovládač pre zlepšenie výkonu, zvýšenie pohodlia a zaistenie maximálnych úspor.

Nový design vnútornej jednotky

  • Nové čerpadlo triedy A so 7 rýchlosťami
  • Expanzná nádoba 10 l
  • Voliteľný záložný ohrievač (3/6/9 kW)

Kúrenie a ohrev teplej úžitkovej vody zadarmo

panasonic solarny panel

Panasonic vyvinul pre svoje ovládanie HPM (Heat Pump Manager) inovatívny algoritmus, ktorý drasticky zlepšuje využitie vlastne vyrábanej elektriny z pripojených fotovoltaických panelov tepelným čerpadlom. Tepelné čerpadlo využije elektrinu vyrobenú solárnym systémom pre vykurovací systém a ohrev teplej úžitkovej vody, bez toho aby došlo k zníženiu komfortu v dome.

Nová generácia ovládania Aquarea Manager

aquarea ovládanie

Táto nová generácia chytrých riadiacich systémov pre ekologicky účinné vykurovanie je vybavená univerzálnym samostatným riadiacim systémom pre vykurovanie a ohrev teplej úžitkovej vody.

Ovládajte svoje tepelné čerpadlo, nech sa nachádzate kdekoľvek

Čo je ovládanie cez internet?

Ovládánie cez internet je systém novej generácie, ktorý poskytuje užívateľsky prívetivé diaľkové ovládanie jednotiek klimatizácie alebo tepelného čerpadla z akéhokoľvek miesta s pomocou jednoduchého chytrého telefónu Android alebo iOS, z tabletu alebo PC cez internet s voliteľným na pevno zapojeným snímačom teploty v miestnosti so zobrazením teploty (len s PA-AW-WIFI-1).

Možnosti pripojenia

moznosti pripojenia

Veľká flexibilita pre integráciu do vašich projektov KNX / Zig Bee / Modbus umožňuje plné obojsmerné monitorovanie a ovládanie všetkých funkčných parametrov.